fbpx

Bouw je eigen zwembad

Configureer je eigen zwembad & wij sturen jou alles op wat je nodig hebt! Inclusief een online platform waarin alles uitgelegd staat!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wij leveren jouw complete zwembad af.

Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat je alles in huis hebt om je zwembad zelf te bouwen. Geen nood! Doorheen het hele proces kan je altijd rekenen op de experts van Poolboy® om je te assisteren. Zo maken we er samen een succesverhaal van.

Perfect voorbereid met ons online leerplatform.​

Met ons online leerplatform kan je je perfect voorbereiden op het installeren van je zwembad. We hebben elk zwembad gedocumenteerd met technische tekeningen, foto’s, filmpjes en meer. Heb je tijdens het doorlopen van de cursus nog vragen? Geen probleem, die kan je direct stellen in de chat met een expert.

Wie zit er achter zwembad-zelfbouwen?

Jurgen Putman

Jurgen heeft meer dan 25 jaar ervaring in zijn eigen familiebedrijf. Al jaar en dag staat hij samen met zijn team klaar om binnen een week een volledig zwembad af te werken. Hij heeft ook het label van "gouden zwembadbouwer" sinds 2014.​

Poolboy®

Bij Poolboy® vind je alles voor in en rond het zwembad. Van onderhoudsproduct tot onderhoudsservice. Van cool gadget tot wisselstuk. Dit via de drive-in, de webshop of via onze eigen service. Zo kun jij op élk moment zorgeloos genieten van jouw zwembad!​