fbpx

Wie zijn we?

We stellen ons graag voor, zodat u weet wie er achter jouw zelfbouwpakket zit.

Passie en gedrevenheid gemengd met jarenlange ervaring.

Poolboy en Jurgen Putman hebben een familiaal en open karakter waardoor we graag dieper in detail treden over wie we zijn en hoe we te werk gaan. Elk project is voor ons even belangrijk. Bouwen van zwembaden loopt door onze aderen waardoor we elke dag onze hart en ziel stoppen in het samenstellen van jouw droomzwembad. Ookal bouwt u uw eigen zwembad, toch is het voor ons belangrijk dat u kan rekenen op een nauw team met een buitengewone service dat altijd paraat staat.

Service als stokpaardje

Een belofte die we maken naar elke klant. U kan rekenen op ons.

Efficiëntie en duurzaamheid

Al onze producten zijn energiezuinig en zij geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk te installeren.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

De onderdelen van onze pakketten worden al jaren gebruikt door professionele bouwers.

In-house productie

Alles van technisch pallet en ruwbouw wordt in-house gemaakt om zo kwaliteit te garanderen.

Wie is Poolboy en Jurgen Putman?

Poolboy is een driekoppig team met bakken goesting. Vanuit de retail ervaring van Thibault en wholesale ervaring van Jason wordt het beste uit twee werelden samengevoegd om een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarnaast zorgt Sebastien voor de online magie waardoor het samenstellen van uw droom zelfbouwzwembad een fluitje van een cent wordt. Poolboy richt zich vooral op het onderhoud en waterkwaliteit van het zwembad en alles daarrond. Hierdoor wordt een perfecte cohesie gecreëerd met Jurgen Putman om een optimale beleving, service en kwaliteit naar u toe aan te bieden.

Jurgen Putman is een bedrijf met naam en faan binnen de zwembadwereld. Ondertussen heeft Jurgen met zijn team reeds meer dan 25 jaar ervaring waardoor een zwembad geen geheimen meer kent. Het familiebedrijf stelt efficiëntie voorop waardoor zijn zwembaden én  zelfbouw zwembaden op maximaal 1 week kunnen gelegd worden. Bovendien werden alle producten uit het zelfbouwpakket reeds uitvoerig getest en goedgekeurd door zijn team. Alle expertise die opgedaan is tijdens het plaatsen van de 500 zwembaden in zijn carrière worden gebruikt in het samenstellen van een zo gedetailleerd mogelijke handleiding.

Het Team

Thibault

Verantwoordelijk voor zelfbouwpakketten & is het aanspreekpunt in onze winkel

Sebastien

Verzorgt alles digitaal

Jurgen

Heeft meer dan 500+ zwembaden gebouwd

4 waarden waar we voor staan

Het is heel belangrijk dat u de nodige opvolging en service krijgt ookal bouwt u zelf uw zwembad. Met ons team stellen we alles in het werk om u zo vlot en snel mogelijk te assisteren waar nodig. Indien video’s en bijhorende tekst niet duidelijk zijn staan we telefonisch altijd ter uwe beschikking.

Een zwembad plaatsen doet u meestal maar 1 keer. Hierdoor is het belangrijk dat u de meest betrouwbare én kwaliteitsvolle oplossing neemt tegen een correcte prijs. Met die gedachte wordt uw zelfbouwpakket samengesteld. Het is écht de bedoeling dat uw zwembad een droom is die werkelijkheid wordt. Uw vragen worden met alle zorg en hoge prioriteit behandeld om u zonder stress uw zwembad te laten bouwen.

Wij hechten grote belang aan efficiëntie. Zo wordt het technische pallet volledig voor u voorbereid zodat u hierover niet hoeft te stressen en zich volledig kan focussen op de bouw en het verbinden van alle onderdelen. Bovendien zijn alle onderdelen uitermate duurzaam om zo weinig mogelijk te verbruiken en zo lang mogelijk mee te gaan. Hierdoor zijn wij niet de goedkoopste op de markt, maar garanderen we wel de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Onze ruwbouw én technisch pallet worden volledig in-house in België geproduceerd. Zowel onze kuipen als PVC liner skeletbouw worden door onszelf vervaardigd waardoor we de beste kwaliteit telkens opnieuw kunnen garanderen. Bovendien stellen we ons technisch pallet zo efficiënt mogelijk op om een zo vlot mogelijke waterdoorvoer te verkrijgen alsook het zo compact mogelijk in uw technische ruimte te plaatsen. Indien er geen technische ruimte aanwezig is bouwen we een stand-alone ruimte op voor u die meegaat in de omgeving. Daarnaast werken wij enkel met Belgische leveranciers om de communicatiekanalen zo kort mogelijk te houden en service te optimaliseren.