fbpx

FAQ categorie: Algemene vragen

Doen jullie grondwerken?

Wij voeren grondwerken uit indien gewenst in de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Jurgen Putman is gespecialiseerd in alles van grondwerken en biedt prijs-kwaliteit de beste oplossingen aan. Indien gewenst maken we een op maat gemaakte offerte op. 

Kan ik een zelfbouwpakket aanpassen of uitbreiden?

Er is altijd de mogelijkheid om het bouwpakket aan te passen of uit te breiden. Vooraleer u effectief uw bestelling plaatst kan u een gesprek inplannen met Jason om alles te overlopen. Hierin zal veel duidelijk worden en kunnen de nodige zaken aangepast worden. 

Moet ik zelf gereedschap aanschaffen om het zelfbouwpakket te bouwen?

Wij voorzien praktisch alles dat u nodig heeft. Een spuitpistool en boormachine is het enige dat u zelf nodig heeft. Tot de vijzen toe voorzien wij alles. U voorziet wel de nodige materialen voor het graven van het gat alsook de voorziening van het beton/stabilisé. Hierbij kan beroep gedaan worden op Poolboy indien gewenst.

Zijn zelfbouwpakketten geschikt voor beginners?

In theorie kan iedereen ons zelfbouwpakket tot een succesvol einde brengen. Aan de hand van onze E-learning wordt iedere stap tot in het diepste detail uitgelegd zodat de foutenmarge tot een minimum beperkt wordt. Echter is een minimum aan voorkennis en handigheid mooi meegenomen. Bij vragen staat het team van Poolboy ter beschikking voor assistentie. 

Wat zit er in een typisch zelfbouwpakket?

U heeft zelf de keuze te kiezen wat er wel of niet in het pakket zit. Sowieso zit in ieder pakket de volledige ruwbouw of kuip, inbouwdelen, technische installatie, pomp en filter inbegrepen. De rest kiest u volledig zelf.