fbpx

FAQ categorie: Onze zwembaden

Kan ik mijn zwembad in een andere vorm verkrijgen dan rechthoekig?

We hebben specifiek ervoor gekozen geen andere vorm te nemen dan rechthoekig. Een specifieke vorm vraagt voor veel extra voorbereiding alsook de complexiteit is veel hoger bij een andere vorm. Om problemen te vermijden hebben we daarom enkel rechthoekige zwembaden voorzien. 

Ben ik verplicht een dosering of warmtepomp te nemen?

U bent tot niets verplicht. Wij geven bij iedere stap advies en voordelen waarom u wel of niet een bepaald product zou nemen. Bepaalde extra’s in het zwembad zorgen ervoor dat u hetzij veel energie bespaart hetzij extra ontzorging hebt waardoor uw zwembad geen zorg is, maar een droom. 

Welk soort filtersysteem wordt er geleverd bij het zelfbouwpakket?

Er wordt standaard geopteerd voor een zandfilter met zeswegklep. Hier wordt zand of glas in voorzien, afhankelijk van uw voorkeur. Indien er geen mogelijkheid is om een afvoer richting het riool te voorzien bekijken we graag samen de opties om een patroonfilter te plaatsen. 

Hoe diep is het zwembad in het zelfbouwpakket?

Onze zelfbouwpakketten worden allemaal aangeboden met een diepte van 1,5 meter. Dit is een standaard afmeting die in de meeste baden genomen wordt. Praktisch gezien naar het bouwen toe voor u is dit de ideale afmeting.

Zijn er verschillende mogelijkheden voor de waterbehandeling?

In totaal zijn er 3 verschillende opties. Je kiest ervoor om via ph/chloor, zoutelektrolyse of hydrolyse te doseren. Dit alles hebben we in automatische dosering voorzien gezien dit een enorm gebruiksgemak met zich meebrengt. Indien je toch zelf wil doseren kan je ook opteren om geen waterbehandeling te nemen

Wat is de kwaliteit van de materialen die in het pakket worden geleverd?

Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit binnen de zwembadwereld. De goederen waarmee gewerkt worden zijn dezelfde goederen waarmee de premium zwembadbouwer werkt. Hierdoor kunnen ook telkens mooie garanties gegeven worden op elk toestel. De ruwbouw van zowel de kuip als het skelet dat we aanbieden is ook van de hoogste kwaliteit.