fbpx

Archieven: FAQs

Kan ik mijn zwembad in een andere vorm verkrijgen dan rechthoekig?

We hebben specifiek ervoor gekozen geen andere vorm te nemen dan rechthoekig. Een specifieke vorm vraagt voor veel extra voorbereiding alsook de complexiteit is veel hoger bij een andere vorm. Om problemen te vermijden hebben we daarom enkel rechthoekige zwembaden voorzien. 

Ben ik verplicht een dosering of warmtepomp te nemen?

U bent tot niets verplicht. Wij geven bij iedere stap advies en voordelen waarom u wel of niet een bepaald product zou nemen. Bepaalde extra’s in het zwembad zorgen ervoor dat u hetzij veel energie bespaart hetzij extra ontzorging hebt waardoor uw zwembad geen zorg is, maar een droom. 

Hoe wordt het pakket geleverd?

Alles van het pakket wordt op 1 dag geleverd zodat u hierover zich geen zorgen hoeft te maken. Zowel de volledige technische installatie als ruwbouw komen op dezelfde dag toe. Indien u kiest voor een PVC liner voorzien we pas de liner op de dag van het lassen. Liner is een gecompliceerd product waardoor we …

Hoe wordt het pakket geleverd? Lees verder »

Wat is het verschil tussen de liners?

De liner die wij standaard voorzien is gemaakt uit een versterkt membraan van 1,5mm waardoor het een zeer stevige en solide oplossing is. De andere, duurdere versies beschikken over een iets sterker en membraan en 2mm dikte waardoor de levensduur en kwaliteit iets hoger ligt. Alsook zijn de kleuren iets unieker en atypischer. 

Wat met service na verkoop?

Ook na de aankoop van uw zelfbouwpakket vinden wij een goede service uitermate belangrijk. Dit zowel tijdens de bouw als na het opbouwen. Indien u dit wenst kan u alle onderhoudsproducten alsook opstart/afsluit bij ons verkrijgen. Vraag ons gerust naar mogelijkheden! 

Helpen jullie mee op de werf?

Wij leveren alle producten aan en bieden assistentie in het geval van een kuip bij levering. Verdere assistentie kunnen wij aanbieden onder regie indien bepaalde zaken niet door u uitgevoerd worden. 

Wat is de levertermijn van de zelfbouwpakketten?

Standaard dien je te rekenen op 3-6 weken afhankelijk van de drukte. Onze kuipen worden telkens gemaakt op aanvraag waardoor de levertermijn standaard iets langer zal zijn dan onze PVC liner zwembaden. Houd er dus zeker goed rekening mee dat alle voorzieningen getroffen zijn.